Diverse zaken uit de bestuursvergadering van maandag 3 augustus 2015

Uit de bestuursvergadering van maandag 3 augustus 2015:

-Alle leidingen in de kleedkamers zijn weer doorgespoeld in verband met mogelijke Legionella bacterie. Tevens zijn de douchekoppen ontkalkt.

-Het ballenhok is  opgeruimd. Verzoek aan iedereen om het netjes te houden. Tevens zijn alle sloten van de ballenrekken vernieuwd. Nog een verzoek, nu aan leiders en trainers: Doe de stang iedere keer als je ballen gebruikt weer terug en doe het slot erop.

-In het scheidsrechterhok bij kleedkamer 1 is de doucheophanging gewijzigd, zodat er tijdens het douchen geen water meer komt op de plaats waar scheidsrechters zich verkleden.

-Alle toiletten in de kantine zijn voorzien van nieuwe stortbakken en wc-brillen. De wastafel in het damestoilet is vastgezit en gekit.

-De deurstopper bij kleedkamer 4 is opnieuw vastgezet.

-De vrijwilligersfuncties zijn officieel vastgesteld. Deze worden per mail naar alle leden verzonden.

-Woensdag 16 september 2015 neemt Jo-Annes de Bat afscheid als wethouder van de gemeente Goes. Een vertegenwoordiging van het bestuur gaat naar de receptie.

-Van de gemeente Goes hebben we bericht gehad dat er steekproefsgewijs controle in de kantines wordt gehouden over het gebruik van alcohol door jongeren, jonger dan 18 jaar. 

Namens het bestuur,

Sjako Schipper (secretaris)