Voorstelronde 2 - Iman Noordam

IMG 20200510 WA0061

1. Stel je even voor
Ik ben Iman Noordam en woon nog in Waarde. Ja Waarde ja.....

2. Waar heb je in het verleden gespeeld?
Ik ben op mijn 7e begonnen met voetballen bij Sc Waarde hier heb ik tot mijn 22e gevoetbald. Afgelopen jaar heb ik bij VV Rillandia gevoetbald.

3. Wat is je positie in het veld?
Ik heb niet echt één positie. Ik ben meestal de slet van het team. Zo heb ik afgelopen jaar op elke plek op het middenveld gestaan en in de verdediging. Al stond ik op een gegeven moment vrijwel altijd in de verdediging wat ik momenteel ook het leukst vindt.

4. Hoe ken je de club v.v. Wolfaartsdijk ?
Ik ken de club doordat ik er met SC waarde altijd leuke wedstrijden tegen gespeeld heb. Ook heeft mijn broer Diedrik er al een jaar gevoetbald en toen was ik er ook regelmatig te vinden. Ook ken ik de nodige mensen van Wolfaartsdijk zoals Jelmer Lourens.

5. En wat is je eerste indruk van de club?
Mijn eerste indruk is dat het een hele gezellige club is waar plezier op 1 staat.

6. Ken je al een aantal spelers?
Zeker. Ik ken Jelmer Lourens denk ik vrij goed. Ook ga ik sinds 2 jaar met de Wolfaartsdijk groep gezellig carnavallen bij Tijmen in Eindhoven. Verder ken ik Abraham Cornelis Klaas Heijstek ook wel aardig goed.

7. Wat verwacht je van het team ?
Geen idee. Ik verwacht een gezellige sfeer.
8. Wat doe je voor werk / studie ?
Ik hoop aankomend half jaar af te studeren van mijn opleiding Gezondheidzorgtechnologie.

9. Wat zijn je hobby’s naast het voetbal ?
Naast het voetbal hou ik ervan om dingen met mijn vrienden te doen.

10. Waar kan de supporter jou aan herkennen als hij je ziet spelen?
Ik denk dat mensen mij kunnen herkennen aan dat ik redelijk irritant in het veld ben.

11. Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
Mijn doel is net als ieder jaar gewoon zo veel mogelijk voetballen. Ik ben best blessuregevoelig en heb ook de nodige zware blessures gehad.

12. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
Ik heb niet echt een ritueel meestal werk ik eerst in de ochtend daarna ben ik nog ff thuis en ga ik naar de voetbal.