Vrijwiliger van de maand april 2020; Peter Meijaard

De kantine is dicht, het complex is hermetisch afgesloten en de voetbalcompetities zijn stopgezet. Onwerkelijke taferelen in deze filmische tijden. Desalniettemin gaan werkzaamheden op de achtergrond onverminderd en onverstoord door om onze club draaiende te houden. Alle reden om ook voor april een vrijwilliger van de maand aan te wijzen.

Peter Meijaard is sinds jaar en dag (lees: 1976!) lid van de vereniging en is sindsdien op allerlei vlakken actief geweest. Na menig junioren- en seniorenelftal te hebben doorlopen, is hij onder meer jarenlang leider van Wolfaartsdijk 2 geweest waarmee hij na het hoogtepunt in 2008/2009 is gestopt. Peter is daarnaast lange tijd zichtbaar geweest in het oranje-zwarte tricot in de zaal. Ook als bestuurslid heeft hij zich verdienstelijk gemaakt. Vandaag de dag houdt Peter zich met name bezig met de ledenadministratie. De ledenadministratie is een taak waarvan iedere vereniging wenst dat deze onzichtbaar op de achtergrond draait. En zo geschiedde door de uitvoering door Peter Meijaard. Daarbij neemt hij te allen tijden de AVG in ogenschouw bij de werkzaamheden die hij uitvoert en de berichten die hij deelt. Ook vrijwilligerstaken op de achtergrond zijn vitaal voor het functioneren van de vereniging.

Peter dank voor jouw inzet als vrijwilliger. Hopelijk zien wij jou nog vaak langs de lijn tijdens de wedstrijden en succes met hardlopen, alwaar je ook de club vertegenwoordigt in de clubkleuren!

Stay home, stay safe en let een bitje op mekander!

IMG 20200408 WA0006IMG 20200414 WA0038