Vrijwilliger van de maand mei 2020 - Hans Eggebeen

IMG 20200208 WA0004

De vrijwilliger van de maand mei is een jeugdtrainer. Hans Eggebeen is dit seizoen jeugdtrainer van de JO13. In dit team speelt ook zijn dochter. Hans is een zeer gepassioneerde trainer. Hij staat twee avonden in de week en op zaterdag zeer fanatiek langs de lijn.

Hans stimuleert zijn groep tot verbeteringen en is gedurende de hele wedstrijd druk à la José Mourinho zijn team aan het coachen. Het meest knappe aan Hans zijn vrijwilligersinzet is dat hij er de afgelopen twee seizoenen veelal alleen voor staat. Van het oppompen van de ballen, het regelen van het vervoer- en wasschema tot het communiceren met de spelers/speelsters, Hans is een baken voor zijn team en de vereniging.

Naast trainer is Hans ook betrokken in de werkgroep samenwerking jeugd Colijnsplaat-Wolfaartsdijk. Zijn expertise als jeugdtrainer van de afgelopen jaren en eigen ervaring als voetballer in het 2e elftal dragen bij aan een goede bijdrage.

Als elk verenigingslid zoveel inzet zou tonen waren er geen taken meer te verdelen.

Ook, net als Hans een positieve bijdrage aan de vereniging geven? Neem contact op met Rik Katsman of Richard Driedijk.