Vrijwilliger van de maand februari 2020: Jarno Waterham

20200209 135342Het oranje bloed giert door de aderen van Jarno. Jarenlang was hij voor menig opponent de gevreesde sta-in-de-weg in de Wolfaartsdijkse defensie. Na 246 wedstrijden (gerekend vanaf 2002) in het vlaggenschip van de v.v. is hij tegenwoordig terug te vinden als box-to-box player in het derde elftal. Bovenop dat hij regelmatig een goaltje meepikt, is hij kartrekker van dit team in de hoedanigheid van medeleider en captain. In weer en wind is hij bovendien iedere donderdagavond degene die voorop gaat in de training van de tweede selectie. Daar houdt het voor Jarno nog niet op. Sla de presentatiegids van dit jaar open en lees dat Jarno ook jeugdleider is. Bij maar liefst 3 teams! JO09, JO11 en JO12. Dat alles maakt Jarno full-time held, clubicoon en vrijwilliger van de maand februari!

Voel jij je ook betrokken bij de vereniging en wil je een steentje bijdragen? Neem contact op met Rik Katsman of Richard Driedijk!