Vrijwilliger van de maand januari 2020

Vanaf deze maand start voetbalvereniging Wolfaartsdijk met een vrijwilliger van de maand rubriek. Dit met de bedoeling om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten, kenbaar te maken en aandacht te geven voor het belang van vrijwilligerswerk binnen onze vereniging.

Vrijwilliger van de maand (deel 1 januari 2020) Harry Wisselink.Image00005

Harry is een van de steunpilaren wat vrijwilligerswerk binnen onze vereniging betreft. Harry is een zogeheten manusje van alles. Als hoofdvrijwilligerstaak pakt Harry de scheidsrechterscoördinatie voor zijn rekening. Deze coördinatie zorgt voor vele uurtjes puzzelen doordeweeks. Bij dit puzzelen krijgt hij zelf wel eens hulp van zijn vrouw Monique, die na al die uren zich wel eens afvraagt of hij er niet te veel tijd in steekt. Naast coördinator is Harry scheidsrechter in hart en nieren, een voorbeeld voor alle startende scheidsrechters binnen onze vereniging. Nadat hij terug is gekeerd van een knieblessure heeft hij zelfs de Kampioenswedstrijd van de JO19 succesvol kunnen leiden. Naast scheidsrechterszaken heeft Harry ook kennis van klussen en installatietechniek. Zodoende is hij op vrije zaterdagen bezig met allerhande klussen in de vereniging. Van leidingen tot stroom, je kunt bij hem terecht.

Kortom, een meer dan waardevolle vrijwilliger. Ook net als Harry je steentje bijdragen aan de vereniging? Laat het weten aan Rik Katsman of Richard Driedijk en we kunnen over een geschikte invulling overleggen.