Vrijwilliger van de maand maart 2020; Corien

20200318 075603Goedlachs, gezellig en de club een warm hart toedragend zet Corien zich in voor v.v. Wolfaartsdijk. Menig zaterdagochtend en -middag kunt u Corien treffen in onze bruine kantine. Zonder dat zij zelf lid is, zet zij zich als kantinevrijwilliger in voor de vereniging. Naast het gezellige praatje met mensen aan de bar, verzorgt zij tijdens de rust van de wedstrijden de bakjes koffie voor de supporters in de kantine en de kannen thee en grenadine voor de spelers in de kleedkamers. Daar bovenop stuurt zij andere kantinevrijwillgers aan en helpt zij bij het maken van roosters voor de kantinevrijwilligers. Dit alles doet zij zonder dat ze zelf, of iemand uit haar familie lid is van de vereniging. Het is dus ook mogelijk om onze vereniging een warm hart toe te dragen, zonder zelf lid te zijn.

Ook vrijwilliger worden bij V.V Wolfaartsdijk? Neem contact op met Rik Katsman of Richard Driedijk