WebsiteBannerSindsV2

Noad’67 1 - Wolfaartsdijk 1

Op een mooie zaterdagmiddag werd er om kwart voor 1 afgerezen naar het Thoolse Sint Philipsland. Na een bijzonder korte bespreking werden de volgende elf namen in het veld gestuurd. Op goal: Mathijs. De defensie bestond van links naar rechts uit de volgende namen: Enzo, Robin, Dylan en Florus. Op het middenveld stonden Ruben, Kevin en op 10 Rémon. De vleugels werden bezet door Timo en Stijn. In de punt van voren stond onze aanvoerder Rudy. De bank werd gevuld door Daniël, Jasper, Wynston en Martin.

Om stipt 14:30 floot de leidsman voor het begin van de wedstrijd. Vanaf het begin werd al snel duidelijk dat Noad’67 niet van plan was om zich zomaar gewonnen te geven. Er werd fel druk gezet en de oranjehemden hadden moeite om onder de druk uit te spelen. Er werd snel gekozen voor de lange bal. Daarnaast werd er weinig initiatief getoond en het begin was afwachtend aan de zijde van Wolfaartsdijk. Dit resulteerde na een kwartier spelen dan ook in een 1-0 achterstand. Zoals wel vaker dit seizoen kwam deze goal uit een standaardsituatie. Noad’67 kreeg een corner vanaf onze linkerkant. De bal werd bij de eerste paal neergelegd. De aanvoerder van de thuisploeg verlengde de bal naar de tweede paal en deze werd door een volledig vrij staande speler van Noad’67 binnen gewerkt. De eerste achterstand van het seizoen was op deze manier een feit. Wolfaartsdijk bleef afwachtend en kwam niet verder dan een aantal afstandsschoten en vrije trappen. Deze werden eenvoudig gekeerd door de keeper. Noad’67 stelde er zelf ook weinig tegenover. Bij toeval kwam het er nog een keer gevaarlijk uit. De spits kwam oog in oog met Mathijs, maar de spits hielp de kans om zeep en de bal kon eenvoudig gekeerd worden. Op slag van rust voltrok het meest opvallende moment van de gehele wedstrijd. Timo passeerde op rechts 3 tegenstanders en trok de bal vanaf de achterlijn terug. Deze werd door de verdediger als een volwaardig spits in eigen doel gegleden. Een zuivere doelpunt zou je zeggen. Daar dacht de vlagger van Noad’67 iets anders over en stak de vlag de lucht in voor buitenspel. De scheidsrechter keurde de goal in eerste instantie goed, maar naar beraad met de vlagger werd de goal op onverklaarbare wijze afgekeurd. Kevin zou buitenspel hebben gestaan. Hij nam alleen geen deel aan deze aanval. De leidsman besloot gelijk voor de rust te fluiten.

De oranjehemden kwamen vol woede en ongeloof de kleedkamer binnen. Carlos wees ons erop dat we dit moment om moesten zetten in positieve energie. Daarnaast werd er met stevige woorden benadrukt dat de eerste helft heel slecht was, maar dat we vertrouwen moesten houden. Vol goede moed kwamen de mannen de kleedkamer uit.

De tweede helft een heel ander Wolfaartsdijk op het veld. We kwamen gretig uit de kleedkamer. Het startschot werd gegeven door Kevin. Hij raakte van afstand de lat. Noad’67 werd onder druk gezet en dit resulteerde al snel in de 1-1. Een fantastische voorzet vanaf rechts op Stijn. Stijn nam de bal prachtig met links aan en volleerde het leer met links zo in de bovenhoek. Dit was precies wat de oranjehemden nodig hadden. Niet veel later was het weer Stijn met de goal. Ditmaal een voorzet vanaf links van de voet van Enzo tussen de verdediging en de keeper. Stijn was er als de kippen bij en kopte de bal langs de keeper en zorgde voor de 1-2. Wolfaartsdijk was los en kreeg kansen om de wedstrijd te beslissen. Stijn verzuimde z’n ‘golden’ hattrick te maken door met rechts kiezelhard op de paal te schieten. Daarnaast kreeg Rudy nog twee kansen. De eerste kans belandde op de paal en de tweede miste het doel volledig. In de tussentijd viel Florus geblesseerd uit en werd vervangen door Daniël. Noad’67 ging voor de laatste kans en speelde alles of niks. Deze ruimtes werden inmiddels bespeeld door de ingevallen Jasper en Wynston. Zij kwamen in de ploeg voor Kevin en Timo. Rémon moest eigenlijk werken, maar bleef strijden voor de ploeg. Eenmaal moegestreden werd hij vervangen door Martin. Dit had ook deels te maken met het feit dat Noad’67 alleen maar lange ballen speelde en hoopte dat deze goed viel. De extra lengte en kopkracht van Martin kwam dus zeer goed uit. Er werd niks meer weggegeven. Na de extra tijd die voelde als half uur floot de leidsman voor het eindsignaal en is de 5e overwinning een feit. Wolfaartsdijk is nog zonder puntenverlies en staat fier aan kop! We hopen iedereen tegen Stavenisse weer langs de lijn te zien op ons eigen sportpark en deze reeks voort te zetten!

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger