WebsiteBannerSindsV2

Wolfaartsdijk 2 - Kruiningen 2

Wolfaartsdijk 2 - Kruiningen 2
Scheidsrechter: Jan Kluijfhout

Opstelling 1e helft:
Goede keeper: Tim Sandee 
Verdediging: Maarten, Erik, Geert, Jasper
Middenveld: Sam, Damian, Luca Schrier
Aanval: Mitchel, Diedrik, Julian 
Op de bank namen in de eerste helft de volgende namen plaats:
Richard, Martijn (hanteerde de vlaggenstok foutloos), Tristan en Mats

Drie maal een heugelijk feit dus in onze selectie. Tim keerde terug als keeper na vorig jaar de voetbalschoenen door blessureleed aan de wilgen te hangen. Mats keerde na jaren weer terug op het veld en ook Tristan zijn wereldreis zit erop. Heren, fijn dat jullie weer deel uitmaken van het mooie spelletje. Coach Hidde stond ons vandaag bij met raad en daad. Hij was zelf niet helemaal fit en kon het wel overlaten aan de jonge gasten om te vlammen. 

Dan de tegenstander, Kruiningen 2. In de warming up konden we het al zien, stevige, ervaren beren die het ons niet makkelijk zouden gaan maken. 
Stipt 14.30 floot Jan voor het eerst op zijn fluit, we speelden op een grasmat waar ze in de Kuip jaloers op zouden zijn. Complimenten aan de gemeente Goes, lijnkalker Erik en terreinmeester Kees. 
In de eerste 25 minuten ging er vooral heel veel goed. Julian, Jasper en Mitchel hadden prachtige acties over de flanken. Diedrik kwam vaak goed in de bal en we hadden veel rust in onze verdediging. Erik zette de verdediging telkens goed neer en we hadden veel balbezit. Nu nog scoren. 
Voor het scoren hadden we vandaag enorm veel kansen nodig. Na vele voorzetten die niet aankwamen omdat de posities niet goed in waren genomen of omdat er slechte communicatie had viel er eindelijk een bal goed. Met een klein beetje geluk. Jasper schoot een afvallende bal richting de goal. De keeper vond het een warme bal en liet hem los. Luca was er als de kippen bij om de bal binnen te tikken. 1-0
Kruiningen wisselde voor de eerste keer, dit deden ze zonder scheidsrechter Jan hiervan in te lichten. Jan communiceerde dit naar de leider en gaf aan het te willen horen omdat er anders misverstanden konden ontstaan. De leider van Kruiningen reageerde met 'Scheids, heel mijn leven is een misverstand'.De wissel van Kruiningen bleek voor hun geen misverstand, want twee minuten later kwam Kruiningen tot scoren. Na onze goede start kakten we helemaal in. Het spelbeeld leek nergens meer op, er werd slecht gecommuniceerd en niet naar elkaar geluisterd. Na een optelsom van fouten in de opbouw kon de spits van Kruiningen 1 op 1 richting Tim. Tim zat nog met zijn teen aan de bal, maar die rolde er via de binnenkant van de paal in.10 minuten voor rust kon Geert niet meer verder, te veel last van zijn knie. Richard kon na een warming up van 45 seconden het veld in draven om het plekje van Geert over te nemen. We gingen met hangen en wurgen richting de rust. 

In de rust een aantal wijzigingen. Maarten was moegestreden. Luca Schrier ging naar rechtsback, Martijn op linksback. De rentree van Mats was aanstaande op het middenveld. In de tweede helft speelde het spel zich continu af op de helft van Kruiningen. Als ze zelf de bal hadden was het een lange roei naar voren. Deze kon vaak vakkundig door het centrale duo of het beter gepositioneerde middenveld onschadelijk worden gemaakt. Mats scoorde na 70 minuten bijna met een mooie knal uit de tweede lijn op de lat. Daarnaast hebben we ontelbare kansen gehad. Diedrik speelde een goede wedstrijd maar kwam niet tot scoren. Jasper en Mitchel bleven vliegen over de flanken en gaven vaak goede voorzetten. In de 75e minuut wisselde Mats voor Tristan. Rond deze minuut kwamen we eindelijk tot scoren. Een goede voorzet langs de linkerkant werd door Damian licht getoucheerd. De keeper bleef machteloos aan de grond genageld. 2-1

Richting het eind van de wedstrijd nog wel een aantal hachelijke momenten, want Kruiningen was zeer scherp op de counter. Richard werd nog een keer bijna knock out geschopt, maar hier was van opzet geen sprake, gelukkig was er een wonderbidon in de buurt. We waren blij dat Jan voor de laatste keer op zijn fluit blies. In de week van de scheidsrechter floot hij een sportieve, foutloze pot. 

De heren van Kruiningen waren compleet in lederhosen de kantine in gedoken, zij hebben de zaterdagavond in het Loze Vissertje afgemaakt. We kijken uit naar de return dit seizoen. 

Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen Lebo/Patrijzen/Nieuwdorp/Borsele.

Richard Driedijk

 

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger