WebsiteBannerSindsV2

Wolfaartsdijk 3 2023 2024

Wolfaartsdijk 3 - Apollo 5

Wolfaartsdijk 3 - Apollo 5

Scheidsrechter Jan Blok  Aanvang 15.00 uur

Wolfaartsdijk 3 - Colijnsplaatse Boys 3

Wedstrijd: Wolfaartsdijk 3 – Colijnsplaatse Boys 3 
Datum: 8 oktober 2022 
Weer: Stralende najaarszonnetje 
Uitslag: 4-2 
Doelpunten: Joran 3x en Perry 1x 
Scheids: Harry Wisselink 
Conclusie: 3 punten  

Wolfaartsdijk 3 - Walcheren 4

Na een natte zaterdagmorgen ging het zonnetje lekker schijnen voor een mooie voetbalmiddag. Na een stevige warming up floot scheidsrechter Richard op zijn fluitje voor de start.
De jonge knapen uit Walcheren hadden het beste van het spel maar kwamen niet gemakkelijk door de verdediging van het derde heen. Wat losse flodders en een redding van Bouke waren het resultaat.
Halfverwege de eerste helft kwam het derde er dan toch soms uit, met vlugge jongens voorin. Dit resulteerde in een mooie aanval waar Damian af gaf op Jonathan die helemaal vrij kon binnenlopen; 1-0.
Walcheren zette al snel weer volop druk en de 1-1 viel nogal gelukkig binnen, een van richting veranderd schot viel bij de eerste paal binnen.
Maar nog geen 5 minuten later kreeg Tim het op zijn heupen en trok vanaf de achterlijn strak voor op Perry, die de bal zo kon binnenwerken, 2-1.
De jongens van Walcheren deden wederom hun uiterste best om door de sterke defensie van het derde te breken, maar een vrije trap gaf de verlossing, precies in de kruising en buiten bereik van Bouke, 2-2.

Het tweede bedrijf begon meteen met een klapper, Roel had de eerste helft gevlagd en uitte zijn woede op de bal die onschuldig op de middenstip lag te wachten, precies over de keeper in het doel. 3-2.Hierna waren de jongens van Walcheren minder sterk dan de eerste helft, echte kansen werden niet gecreëerd en de schoten van afstand waren niet bijzonder. Aan de andere kant kwam het derde toch een aantal keer lekker door, wat resulteerde in kansen voor Roel en Tim. Laatstgenoemde maakte zijn kans 1 op 1 met de keeper koeltjes af met een stiftje: 4-2.Walcheren kwam totaal niet meer uit de verf en in de tegenstoot was het derde niet zo scherp, zo bleek 4-2 ook de eindstand.

Mooie overwinning en dik verdiend!

Apollo '69 4 - Wolfaartsdijk 3

24 september 2022 - Vandaag staat de 1e (competitie) wedstrijd van het seizoen, 22-23, op het programma. Een uitwedstrijd tegen Apollo ’69 4.

Met een op het oog grote selectie van 16 man reisden we vanaf diverse locaties naar ’s Gravenpolder. Verschillende spelers hadden van te voren aangegeven een helft te kunnen spelen. Zodoende was het voor de staf een behoorlijke kluif om iedereen in te passen om aan de verzoeken te voldoen. Ook logistiek waren er veel mogelijkheden. Zo waren er ‘transporten’ vanuit Vlissingen, Goes, Roosendaal en uiteraard Wolphaartsdijk zelf.

Wolfaartsdijk 3 - Arendskerke 5

9 oktober jongstleden stond dé derby van Zuid-Beveland op het programma: Wolfaartsdijk 3 versus ’s Heer-Arendskerke 5. Onder een blakerende herfstzon trad het vlaggenschip aan in een zeer vertrouwede 4-4-2-opstelling met Bouke onder de lat, Stefan, Leon, Gerry en Kees achterin, Dirk-Jan, Berteld, Jarno en Toon op het middenveld en voorin het illustere aanvalsduo Perry en Tom. Na een aanvankelijk wat aftastende openingsfase van beide kanten werd Tom al vroeg in de wedstrijd middels een goede lange bal vanuit het middenveld de diepte ingestuurd, waarna hij de eerste echte kans van de middag direct vakkundig wist af te ronden. Arendskerke nam vervolgens het heft in handen en wist middels goed voetbal de oranje formatie in de daaropvolgende minuten terug te dringen naar de eigen helft. In hun aanvalsdrift lieten de mannen uit Arendskerke echter wel ruimte liggen achter de verdediging, hetgeen Toms evenknie Perry de gelegenheid bood om middels een zeer degelijk uitgevoerde counter de 2-0 op het scoreboord te zetten. In een herhaling der zetten wist Wolfaartsdijk zich vervolgens middels een vloeiende tegenaanval over meerdere schijven op een 3-0 voorsprong te zetten; na een goede crosspass op Dirk-Jan en dito voorzet op Tom, wist deze de bal terug leggen op Gerry en hem zo staat te stellen om de derde van de middag binnen te knikken. Nog voor het rustsignaal liep Arendskerke andermaal in het mes. De snelheid van Tom was de blauwwitten eens te meer te machtig, hetgeen resulteerde in de 4-0.

Na de thee leek de tweede helft aanvankelijk een vergelijkbaar spelbeeld op te leveren. Na balverlies van Arendskerke wist il capitano namelijk aan het einde van de tegenaanval zijn doelpuntje ook weer mee te pikken. Vervolgens kwam echter al gauw de klad in het spel van de oranjehemden. Onzorgvuldige passes, onrust aan de bal en bij tijd en wijle ondoordacht uitverdedigen gaf de tegenstander de kans om zich te herpakken. Mede geholpen door een aantal verse krachten wisten de mannen uit het nabijgelegen kerkringdorp na een aantal afgewende aanvallen de nul van het scoreboord te krijgen. Het antwoord liet niet lang op zich wachten, want vrijwel direct na de tegentreffer wist Perry, mede geholpen door een niet al te sterk optreden van de doelman van Arendskerke, ook zijn tweede goal van de middag binnen te schieten. De pijp bleek aan Wolfaartsdijkse zijde echter behoorlijk leeg te zijn en waar de ploeg voor rust dodelijk was in de omschakeling, grossierde het nu in balverlies en het missen van kansen. Als gevolg hiervan wist Arendskerke middels een mooi schot van buiten de zestien vervolgens ook nog de 6-2 binnen te werken. Het met rap tempo dalende niveau van het spel en de daarmee gepaard gaande extra meters bleken helaas ook onze nieuwste aanwinst Rien – die na de rust Dirk-Jan verving – te machtig. Met klachten aan de enkel moest hij de tweestrijd staken. Gelukkig stond de immer enthousiaste Valantis Avramousis klaar om hem te vervangen en zo ook weer zijn minuten te maken.

Veel invloed op het verdere verloop noch het niveau van de wedstrijd had dit echter niet en na een grotendeels vergeetbare tweede helft zakten de mannen na afloop neer op het gras om nog te genieten van het goede weer, het edele gerstenat en het feit dat over de gehele wedstrijd bezien de drie punten terecht in Wolphaartsdijk bleven.

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger