Bruse Boys A1 - Wolfaartsdijk A1

Vandaag (16-03-2013) de wedstrijd tegen de bovenste uit de competitie.

Op een mooi nieuw complex met helaas veel zijwind speelden we tegen de koploper. Tim was helaas nog geblesseerd maar ging toch vlaggen voor ons. De afspraken waren gemaakt in de kleedkamer en vol goede moed trokken we ten strijde.
Het voetbal aan onze kant was redelijk goed verzorgd, driehoeken, vrijlopen, aanbieden het gaat steeds beter. Toch gebeurde het dat een klare handsbal door iedereen gezien werd behalve door .... Die actie werd omgezet in een doelpunt, onze keeper Bouke dacht dat de scheidsrechter zou fluiten en liet dus de zaak lopen.
We pakte de draad weer op om gelijk te scoren maar dat werd belemmerd door de ...... Hij zag een overtreding in de 16 meter tot ieders verbazing, ook die van Bruse Boys, en we kregen een penalty. Een kwartier voor de rust werd een aanval goed opgezet door Jelmer en Bram, Sjoerd maakte het netjes af. De spanning was weer terug. Een aantal keren waren er fikse aanslagen op onze spelers maar de .... zag dit niet. Nu heb ik als trainer besloten om dit seizoen weinig tot niets meer te zeggen tegen de leiding. Echter toen we bij kleedkamer kwamen heb ik gevraagd om iets minder partijdig te zijn.
Na de rust begonnen we op zoek te gaan naar de gelijkmaker, het spel ging op en neer maar dat was van korte duur want daar kwamen weer enkele beslissingen die leidden tot de 4-1 stand. We zijn positief door blijven gaan en hopelijk gaan we in de volgende wedstrijden punten pakken.
Coach