Clinge J0-19-1- Wolfaartsdijk J0-19-01

De tweede wedstrijd in de beker was uit tegen Clinge een combinatieteam met spelers van Clinge/HVV. We starten met de volgende elf: Doel Pepijn Jansen Verdediging:  Martijn Kloet Luca Remijn Geert de Wit en Luca Schrier.

Middenveld: Chackson Alberto Ruben Kloet en Enzo Scholten. 

Aanval: Jasper Flipse Berke Deckers en Mike van Dommelen. Wissel Bram Soethout

Een wedstrijd  die gelijk opging en die uit beslist werd op effectiviteit. Na een afwachtend begin met weinig ruimte om te voetballen,  veel balverlies en slordig spel kregen wij via Jasper enkele goede kansen om de score te openen maar de keeper was een sta in de weg. De eerste echte kans voor Clinge was wel raak, mistasten in de verdediging werd direct afgestraft. 1-0. Wolfaartsdijk was duidelijk aangeslagen mede door het fysieke en intimiderende gedrag van de tegenpartij. Wij vergaten te voetballen en deze fase van de wedstrijd was duidelijk voor Clinge.Na een half uur spelen viel Luca Remijn uit met een polsblessure en werd vervangen door Bram.Een minuut of 7 voor de rust kwam Clinge op 2-0. Een domper zo vlak voor de rust. Toch toonde wij veerkracht en dat resulteerde vlak voor het rustsignaal in de 2-1 Door goaltjesdief Jasper. We zagen weer mogelijkheden in de rust en gingen vol voor de overwinning de tweede helft.

Wij namen de aftrap balverlies leidde de 3-1 in. Het eerste kwartier na rust hadden we het moeilijk Clinge loerde op een uitval en wij hadden moeite om door de verdediging te komen. Het laatste half uur vd wedstrijd was Clinge op en zetten we de tegenstander onder druk, de tegenstander bediende zich van alle middelen om ons te stoppen. Wij speelden nu de ballen in via de zijkanten en kreeg nog een aantal kansen paal lat en de keeper zorgden ervoor dat we een zure nederlaag leden.

Toch tevreden over de mentaliteit en het spel in de tweede helft. Volgende week Breskens uit voor de beker.