Krabbendijke A1-Wolfaartsdijk A1

Woensdag 20 maart vertrokken we met Tim Sandee en Ruben Pekaar als extra spelers naar Krabbendijke.

De wedstrijd begon zeer onstuimig door Krabbendijke en we werden stevig terug gedrukt op eigen helft. Na een tijdje gespeeld te hebben kregen we zelf ook meer vat op de wedstrijd. Na enkele ongevaarlijke aanvallen van onze kant lag plotseling door een scrimmage de bal in het goal 0-1. Dit hebben we redelijk goed kunnen vasthouden tot 5 minuten voor de rust. Jelmer, Leon moesten vaak stevig inspringen om de schade te beperken. De druk werd groter. Na de rust kwamen onze jonge talenten in het veld. Ruben en Tim deden goed mee. Toch bleef de druk groot en mocht een speler van Krabbendijke zomaar 3 man voorbijgaan en moest Jelmer aan de noodrem trekken. Dit resulteerde in een penalty die netjes werd verzilverd 2-1. Na een paar ontsnappingen voor onze goal en na 20 minuten in de 2e helft gokten we door een verdediger eruit te halen en een extra aanvaller Teun erbij te zetten. We drukten de tegenstander stevig terug maar de doelpunten vielwn echter aan de verkeerde kant.3-1 en 4-1. Gegokt en verloren.
Coach