Wolfaartsdijk A1 - Heinkenszand A1

Het weer was prima met een stevige wind. We begonnen met wind tegen en dat betekende dat Heinkenszand lange ballen hanteerde naar hun spitsen.

De verdediging van ons bestond uit Yoran, Leon, Teun en Onno. Jelmer was voor deze keer naar de inkshalfplaats gebracht om iets meer evenwicht te krijgen op het middenveld. Onze jongens verweerden zich prima in de verdediging (ondanks een goed feestje bij Bram) en af en toe konden we een tegenaanval inzetten. Helaas viel een paar minuten voor de rust toch de goal tegen. In de rust werd nog eens duidelijk aan elkaar meegegeven dat er nog meer inzet en betere passing moest plaatsvinden en dat was te zien in de tweede helft. We creëerden steeds meer situaties waarin we sterker werden. Toch bleef het doelpunt uit. Na 10 minuten in de tweede helft kwamen er 2 nieuwe jongens vanuit de C-junioren -Richard en Robin- in het veld, één in de spits en een rechtsback. Zij deden dat met veel inzet en het was jammer dat Richard een klein stukje te kort kwam anders had hij zijn eerste doelpunt in de A-junioren gezet. Zo'n 15 minuten voor het eind begonnen we 1 op 1 te spelen en door veel inzet van iedereen kwam de gelijkmaker toch op het bord te staan. Helaas werd de wedstrijd door de goed leidende Arjen voortijdig gestopt vanwege veel commentaar.
We hebben ons eerste punt te pakken en we bouwen stevig verder om nog meer overwinningen te boeken. Dat kan als iedereen in het elftal de volle inzet geeft. (Volgende week weer feest bij Bram & Henk?)

Coach