Wolfaartsdijk JO19 - Dauwendale JO19

Afgelopen zaterdag 15 Februari stond voor ons de wedstrijd thuis tegen Dauwendale JO19-1 op het programma. Na twee nederlagen waar we het over eens waren dat we daar punten hebben laten liggen, hadden we vandaag het gevoel dat we de punten echt moesten pakken. Dauwendale thuis zou te doen moeten zijn.

In de eerste helft kwamen we er dan ook een paar keer gevaarlijk uit, met Jasper als diepe linkerspits wist de verdediging van Dauwendale geen raad. Jasper kwam er een aantal keer gevaarlijk uit en hier kwamen dan ook grote kansen uit. Een bal op de paal bijvoorbeeld waarvan iedereen al dacht dat hij erin zat of een rebound van Stijn die hem snoeihard in de korte kruising schoot maar werd tegengehouden door de keeper. 0-0 dus nog bij rust.

In de 2e helft hadden we de wind meer van achteren waardoor ons overwicht nog groter werd. We hadden weer meerdere kansen maar ook deze werden niet afgerond. En dan voel je het al aankomen. De lange sterke spits Sjors van Dauwendale draaide één keer goed weg en kwam in de kluts voorbij Geert, Florus en Martijn. Na een goed schot in de verre hoek gebeurde het onverwachte, de 0-1 tegen.
Het laatste kwartier na de 0-1 werd daarom ook echt strijden alleen kwamen we tot de laatste minuut pas echt tot een grote kans. Na een goede voorzet stond Stijn 1 op 1 met de keeper. Na een duw in de rug viel Stijn alleen werd de penalty niet gegeven. Eindstand 0-1... In de kleedkamer was het hierna nog erg gezellig...

Nu 2 weken geen competitiewedstrijd dus kunnen we weer in een goede flow komen richting onze eerste overwinningen in de eerste klasse.