Oefenwedstrijd Dauwendale JO15-1 – Wolfaartsdijk JO15

03-11-2016: Vandaag speelden we onze eerste wedstrijd van het seizoen. Doordat het nog vakantie was, hadden de meesten nog niet kunnen trainen. De wedstrijd was tegen Dauwendale. Het was een oefenwedstrijd.

De warming-up was wel een beetje kort maar we begonnen heel erg goed. In de rust was het 1-1 en we hadden niet veel kansen weggegeven. De tweede helft ging het wat minder goed. Dauwendale had 4 wissels en wij niet. Zij hadden dan ook een betere conditie waardoor we een aantal tegendoelpunten kregen. Door de warmte en omdat we nog niet hadden getraind was iedereen echt heel moe. De eindstand was 5-2, maar het was wel een leuke wedstrijd.
In de rust hadden we lekker watermeloen en appel gegeten. Op naar de volgende wedstrijd….

Olivier