RCS.E1-WOLFAARTSDIJK E1

Wij moesten deze zaterdag 12 feb. 2011 tegen rcs e1,wat beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De meeste van ons die had zijn oranje wolfaartsdijk trui wel bij zich op een na.We begonnen met een 4-3-1 opstelling, maar de meeste van ons waren te laat naar bed gegaan waardoor ze een beetje moe waren.Maar het zelfvertrouwen kwam al snel weer terug door een doelpunt van Floris.Het stond dus 1-0!Na de lekkere limonade in de rust kwam al snel het 2e doelpunt van Timo!Na een boel overpasen kwam al snel het 3e doelpunt van Thom!Daarna scoorde ikzelf[nadal]ook nog een mooi doelpunt en daarna scoorde Thom ook nog een mooi doepunt uit een assist van mij[nadal.]rcs had ook nog een mooi doelpunt maar daar bleef het bij.Na de penalty’s was het einde van de wedstrijd jammergenoeg daar. Het was een leuke voetbaldag en de wedstrijd was door ons gewonnen met 5-1.

Geschreven door Nadal de Jonge