Verslag van de wedstrijd van wolfaartsdijk E1–MZVC E1 op zaterdag 20 november.

Hallo allemaal,
Afgelopen zaterdag moesten wij al vroeg uit bed omdat we om 8 uur aanwezig moesten zijn. We hadden een hele spannende wedstrijd. We moesten tegen de koplopers middelburg. Als wij deze wedstrijd verloren waren hun kampioen.

We begonnen met michel als keeper. De eerste helft ging heel goed. We hebben veel overgespeeld dat hebben we op de training van Nels geleerd. Helaas werd het 1-0 voor middelburg. Maar als snel maakte jarnick de 1-1. Ook middelburg scoorde weer maar toen zorgde Mats voor de 2-2. Toen was het rust en stonden we gelijk met 2-2. De tweede helft was jarnick keeper. Middelburg zette veel druk en maakte het ons heel moeilijk. Toen werd het 3-2 en later ook nog 4-2 voor middelburg. Jammer genoeg hadden wij niet meer gescoord maar wel een van de beste wedstrijden van ons seizoen gevoetbald. Onze trainer was trots!
Gemaakt door Nicky van Waarde.