WebsiteBannerSindsV2

SSV JO12 - Wolfaartsdijk JO12

We moesten vroeg weg, toen we hadden omgekleed stonden er nog geen goals en pionnen klaar dus we hadden lang de tijd om warm te worden. We begonnen aan de wedstrijd en van de tegenstander waren er twee hele grote jongens die meededen. We kwamen eerst 1-0 achter te staan. Toen scoorde Daan 1 keer toen bleef de stand zo tot de rust. Toen we weer begonnen Waren we best moe, maar we gingen door. De stand bleef heel lang zo. Maar in de laatste paar minuten scoorden Rowan Houte kamer. En nog maar een paar minuutjes te gaan. De stand bleef zo tot het einde van de wedstrijd. Toen gingen we juichen. Door die stand staan we gedeeld eerste.

20-11 Wolfaartsdijk JO10 - Kloetinge JO10

Vorige week speelden we ook tegen Kloetinge, dus we dachten, dat kunnen we weer wel met gemak winnen. We begonnen vol goede moed. Delano op doel en verder Jona, Bob, Jaro, Thiemo, Vera, Davi en ik in het veld! In de eerste minuut gelijk al een doelpunt van Bob, dat was een goed begin! Na een paar minuten weer een doelpunt. Na een minuut of 10 was een doelpunt voor Kloetinge en zo gingen we met 4-1 de rust in. Na de rust had Kloetinge de opstelling veranderd en scoorden ze ene paar keer! Bob scoorde ook nog 4 keer en  toen eindigde de wedstrijd in 6-6. Het was een leuke wedstrijd, we waren beter, maar Kloetinge kwam goed terug in de tweede helft. Volgende week gaan we weer, en dan gaan we vast winnen! 

Verslag van Dave Mutsaers

13-11 Wolfaartsdijk JO10 - Kloetinge JO10

We moesten om half negen op het veld staan. Wolphaartsdijk mocht de aftrap nemen. Het begon goed met Joey als kiep, Jaro middenveld,  Vera ook,  Dave spits, Davi ook middenveld en Thiemo en ik in de wissel (vertrouw er niet op dat dit 100% klopt) tot dat Kloetinge scoorde. We namen de aftrap en Davi scoorde meteen 1-1. Aftrap voor Kloetinge. Davi dacht nog een poging doen en die ging helemaal goed. Vera probeerde er ook een in te leggen en dat lukte! 3-1 voor Wolphaartsdijk! Toen mocht ik er in en ik scoorde 4-1. Gaat lekker dacht ik maar helaas weer een tegen doelpunt. Jammer maar ja. We gingen door met de aftrap ik scoorde 5-2. Maar toen weer een tegen doelpunt 5-3 en weer een 5-4. Toen was de wedstrijd voorbij. Nog net gewonnen.

Groetjes Bob(ie)

Wolfaartsdijk JO10 - Lebo/SVN JO10

We moesten om half voor 9 op het veld zijn. Lebo begon met de aftrap. We gingen gelijk in de aanval en na 5 minuten de eerste goal van ons team, natuurlijk van Bob. En na 10 minuten schiet Rafael van de middellijn hem er bijna in en 30 seconden later schiet bob er 1 in. De 2e helft, in de laatste kwartier was het chaos. Dave de keeper, kreeg last van zijn lies dus hij kon alleen nog uitrollen, niet schieten. 2 minuten voor het einde bob schiet er 1 in, 3-2 voor ons en dan de fluit. We hadden gewonnen het was een leuke wedstrijd.

Verslag van Rafael den Engelsman

Wolfaartsdijk JO12 - Lebo/SVN JO12

We moesten tegen lebo/svn. We hadden veel zin in de wedstrijd want als we wonnen gingen we een plek omhoog in het klassement. We dachten bijna allemaal dat het een moeilijke wedstrijd ging worden maar dat viel mee. De eerste helft was best spannend de tegenstanders kregen wel een paar goeie kansen. Wij scoorden snel de 1-0 van Pepijn na het terugleggen van Luuk. Toen werd het 2-0 meT een schot van Pepijn. Toen scoorden de tegenstanders de 2-1. Daan scoorde de 3-1 door een corner van Pepijn. Toen 4-1 door een mooie actie van Pepijn. 5-1 door Luuk. 6-1 door Pepijn en de 7-1 scoorde Roan door een corner van Teun.
Dit was de wedstrijd wolfaartsdijk Jo12- lebo/svn Jo12 

Groeten Renato

Zeelandia Middelburg JO12-3 - Wolfaartsdijk JO12

We moesten tegen Zeelandia Middelburg. We hadden veel zin in de wedstrijd omdat ze al veel doelpunten tegen hadden en wij hoopte op veel doelpunten. Dat is ook gelukt.

Onze verdediging  was heel sterk waardoor er veel ballen naar voren geschoten konden worden. Troy Hoekman keepte weer een goede wedstrijd. Na de eerste 35 minuten stond het 0-4 voor ons.
In de pauze heeft Bennie ons goed uitgelegd hoe we moesten verder spelen. En uiteindelijk is het 3-9 geworden.
Tijdens deze wedstrijden heeft Renato 2 doelpunten gemaakt, Pepijn ook 2 doelpunten net zoals Jayren, Teun scoorde 1 keer en ik zelf scoorde ook 2 doelpunten.
En we hebben veel zin in de volgende wedstrijd.

 

 

Wolfaartsdijk JO10 - Bevelanders JO10

Open het PDF bestand voor het unieke wedstrijdverslag!!

2021-10-16_WolfersdiekVsDeBevandersDoorJona.pdf

Wolfaartsdijk JO12-1JM - SSV'65 JO12-2

Vandaag moesten we tegen SSV, ze hadden alle wedstrijden nog gewonnen. Ze begonnen heel goed en kwamen 0-2 voor. Daarna kwamen wij terug en scoorde Pepijn. Toen kwamen we weer 1-3 achter. We bleven goed strijden waardoor Djayren 2-3 maakte. Daarna gaf Roan een goede voorzet op Jayren en werd het 3-3.

Het was echt super spannend. We kregen nog een penalty, maar helaas miste Pepijn.Toen kwam SSV weer voor met 3-4 en echt vlak voor tijd scoorde Pepijn alsnog de 4-4. Daarna was het klaar.

20211009 1037260

Wolfaartsdijk JO12-1 - Krabbendijke JO12-1

We moesten op het kunstgras. Er was veel publiek. Luuk was er helaas niet bij.
In de eerste vijftien minuten had Pepijn gescoord. 1-0 schoot Pepijn hem over de keeper. Daarna hadden we pauze. Het werd 1-1 een schot van Krabbendijke achter keeper Troy Hoekman langs.
Toen werd het 2-1 Renato die schoot hem links in de kruising.
Ik vond dat Pepijn en Renato een goed duo waren in de aanval. We hadden time out en daarna is Djayren gestopt door zijn enkel. Daarna werd Pepijn eruit geschopt. Ik vond ons wel veel beter maar het laatste moment gingen we de mist in. Ik denk ook omdat er twee goede uit waren dat het dan minder ging. Het ligt ook een beetje aan mij. Het werd eerst nog 2-2 en in de laatste minuut nog 2-3 voor Krabbendijke. En toen hadden we verloren jammer genoeg.
Daarna hebben we nog penalty’s genomen. Wij waren beter en Troy Hoekman heeft er nog tegen gehouden.
Hopelijk volgende week weer beter.

Groetjes Troy Waterham

Wolfaartsdijk JO12 - WIK JO12

Hallo allemaal

Het is zaterdagochtend 2 oktober en vandaag moesten we voetballen tegen SV WIK '57 Kerkwerve.
Samen met Bob, Dave, Vera, Norah, Davi, Jaro,  Dylano, Jona, Rafael en ik gingen we met frisse moed de strijd aan. Het weer is goed, droog en een klein beetje zon.
Jona op het goal, Jaro en Dave als verdediger, Bob, Norah en ik als middenvelder en Vera, Rafael en Davi in de spits. Dat was ongeveer de opstelling, maar reken me er niet op af als dit niet 100% klopt. Onze scheidsrechter was Geert, maar die had zich verslapen dus heeft Jan Blok het eerste gedeelte van de wedstrijd gefloten.
Het eerste tegendoelpunt werd vrij snel gemaakt, maar we moesten er nog even inkomen.
Ondanks de sterke tegenpartij hebben we met z'n allen dapper gestreden.
Zelfs met een mooie hoekschop, genomen door Bob, kreeg ik de kans om de bal bij hun in het doel te schieten.
Eindstand werd helaas 1 - 8 voor SV WIK '57, maar dat mocht de pret niet drukken.
We hebben met z'n allen goed gevoetbald en veel plezier gehad en daar gaat het om.
Ik kijk nu al uit naar de volgende wedstrijd!

Joey Bekker

Colijnsplaatse Boys JO10 - Wolfaartsdijk JO10

Hallo allemaal,

Ik had weer zin om te voetballen. De eerste wedstrijd na de vakantie. En nu in de J010 en we zijn met tien: Bob, Jona, Rafaël, Dave, Joey, Davi, Norah, Vera, Dylano en ik. We speelden tegen Colijnsplaat. Het werd een leuke wedstrijd. Nummer 14 van de tegenstander was best goed en maakte snel een doelpunt. Toen waren we wakker. We maakten drie doelpunten achter elkaar, door hard te werkten en elkaar te helpen. ? Onze coach Bram wisselde tussendoor, zodat iedereen kon spelen. En het bleef goed gaan, het werd een doelpunten feestje. ?
Na de eerste helft stond het 7-3 voor ons. Yess!  Bob (3), Davi (2), Norah, en ik scoorden. ?
In de tweede helft was Colijn even wat sterker. Ze maakten twee doelpunten . Na onderling wat wisselen van plek gingen wij weer beter spelen. En Dave op doel hield ook goed ballen tegen. Met goals van Bob (2) en Rafaël (1)  wonnen we tenslotte met 10-8. ?

 

Groetjes van Jaro.

DwO’15 JO12 – Wolphaartsdijk JO12

Ik was de aanvoerder zaterdag en het fluitsignaal ging af. Ze waren best wel fel de eerste helft, maar met ons ging het ook best wel goed. Wij kregen een corner en ik nam hem en Daan scoorde, toen was het 1-0 voor ons. Ik werd getackeld en toen kregen wij een penalty. Maar die miste ik. Toen was de eerste helft voorbij. In de rust bespraken we, wat we beter moesten doen en we gingen weer verder. De tegen partij scoorde toen was het 1-1. We gingen verder en Roan scoorde. Het stond 2-1 voor ons. In de loop van de wedstrijd ging het steeds minder voor ons. We werden een beetje moe. We kregen weer een penalty en ik nam hem weer, maar de keeper had hem. Maar de rebound van Roan zat er wel in. En op een moment was de tegenstander bij onze goal en ze schoten op doel. Teun had hem gekeept, maar de rebound van de tegenstander die had Troy en ze kregen nog een kans en die had ik gelukkig.

De tegenstander werd steeds sterker en het eindigde in 3-5 voor hun. Onze trainers Benny en Jarno waren er bij. Dat was wel fijn, want dan konden we bespreken wat er goed en fout ging.

Pepijn in ‘t Anker

 

jo12.PNG

JO11 Kampioen

Afgelopen zaterdag 25 mei werd onze JO11 kampioen...., klik op de link en lees het verslag en bekijk de foto's.

pdfJO11_Kampioen.pdf

Wolfaartsdijk E1 wint van IJzendijke gaat naar de 1/2 Bekerfinale. Foto's in Piets Fotoalbum

Wolfaartsdijk E1 heeft vanavond de 1/4-finale van de beker gewonnen met 1-0 van IJzendijke E1 en gaat naar de halve finales! Foto's in Piets Fotoalbum

IMG-20140410-WA0002

Kwart finale bekerwedstrijd voor E1, 10 april aanvang 19.00 uur

Aanstaande donderdag 10 april speelt Wolfaartsdijk E1 de bekerwedstrijd tegen IJzendijke E1. Wij zijn inmiddels tot de kwartfinales gekomen dus het zal vast een spannende wedstrijd gaan worden!

Natuurlijk kunnen we altijd een beetje supporters gebruiken! Daarom de oproep aan iedereen om donderdag avond onze jeugd aan te komen moedigen!

Misschien tot donderdag!

Nieuwe sporttassen voor E1 van Remijn Trading en Van Dixhoorn Schadeherstel

De E1 heeft afgelopen vrijdag 4 april nieuwe tassen gekregen. Deze zijn gesponsord door Remijn Trading en Van Dixhoorn Schadeherstel

IMG 0613.JPGaIMG 0615

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto Arjen Geene (trainer), Berteld van de Velde (assistent trainer/leider), Peter Remijn (sponsor), Olivier Aertssen, Berke Deckers, Stijn Zandbergen, Pepijn Janssen, Martijn Kloet, Ruben Kloet, Luca Remijn en Demian van de Velde.
Niet op de foto, Killian van de Vrie, leiders Gaico Aertssen en Izaäk Kloet en sponsor Van Dixhoorn

Zaterdag 24 november '12: Wolfaartsdijk E1 Kampioen in foto's

E1-2012-11 kampioen

Met dank aan Peter Zandbergen kunnen we nagenieten van een kampioenschap!

Album weergeven

Kwadendamme E1 - Wolfaartsdijk E1 (op rijm)

Wedstrijdverslag zaterdag 17 november Kwadendamme E1 – Wolfaartsdijk E1

Wolfaartsdijk E1 versterkt zijn koppositie!

Afgelopen zaterdag 10 november moesten we weer een competitiewedstrijd spelen. Afgelopen weken waren er geen wedstrijden gepland, dus de mannen hadden extra veel zin om te spelen!
’s-Heer Arendskerke was deze keer onze tegenstander. De nummer 1 (Wolfaartsdijk) tegen de nummer 2 in de competitie. Gehuld in prachtige nieuwe trainingspakken begonnen we aan de warming up. Heerlijk spelen op het kunstgrasveld!

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger