WebsiteBannerSindsV2

Col.Boys/Wolfaartsdijk JO19-1 - Clinge JO19-1

Deze zaterdag de wedstrijd tegen Clinge JO19-1. In de stand kan Clinge (als ze al hun inhaalwedstrijden winnen) nog boven ons komen dus het is een belangrijke wedstrijd voor ons willen we bij de bovenste ploegen eindigen. De wedstrijd werd gespeeld in Colijnsplaat.
In de competitie voor de winter hebben we ook tegen hun gespeeld en toen was er een gemakkelijke 6-1 overwinning voor ons. Toen stond Clinge onderin en nu dus bovenin zodat we er vanuit kunnen gaan dat het nu een moeilijkere wedstijd zal worden.
We moesten het doen zonder Luca Remijn en Gabriel die beiden geblesseerd zijn. Marvin was terug van een blessure en stond dus weer in het doel. Cas was bereid als reservekeeper op de bank plaats te nemen, nadat hij vorige week Marvin al had vervangen in de wedstrijd tegen Steen. Het was prima voetbalweertje en het veld nog gesproeid dus alles om er een mooie wedstrijd van te maken.

We spraken af fel te beginnen om zo direct duidelijk te maken dat we er alles aan gingen doen de punten te pakken. Dat lukte prima en we gingen dus goed van start. Een vrije trap van Luka Schrier die door Stijn prima werd binnengekopt was daar het bewijs van. Nu was het dus een snelle voorsprong, dat was vorige week tegen Steen ook zo en toen werd ons spel minder, nu proberen dit vast te houden en niet weer terug te vallen en de tegenstander in de wedstrijd te laten komen. We bleven goed geconcentreerd spelen en kregen nog enkele kansjes maar moesten ook oppassen voor de counter van Clinge. Die kwam er een keer maar Marvin redde goed. Verder stond de verdediging als een huis met Geert en Luka in het centrum en Maarten op rechts en Martijn op links. We probeerden dus te blijven voetballen en dat lukte prima, er werd goed druk gezet door het middenveld en de spitsen en dat resulteerde nog in een aantal kansen.
Luka Schrier loste nog een goed afstandsschot dat door de keeper tot corner werd getikt, ook Jarno had nog een prima schot dat door de keeper op de kruising werd getikt . We waren dus goed op jacht naar de 2e goal en die kwam er ook nog voor de rust. Stijn kreeg de bal en zette een actie in, hij kreeg de bal mee en kwam alleen voor de keeper en schoot beheerst de 2-0 binnen. Prima actie en lekker dat we voor de rust nog op 2-0 kwamen. Hierna konden we het vasthouden en was de ruststand 2-0.

Na de rust kwam Tristan in het veld voor Maarten . In de rust afgesproken zo verder te gaan en proberen geen risico te nemen en eventueel zelf nog een doelpunt te maken.
Dat lukte goed en bleven lekker spelen. Ruben , Berke en Rowdy speelden sterk op het middenveld en konden de aanvallers goed ondersteunen zodat we ook nu kansen kregen. Vanuit het middenveld en met de aanvallers werd er goed druk gezet op hun rechtsback die een ongelukkige bal gaf over hun laatste man. Stijn was heel attent en pikte de bal op en schoot , alleen voor de keeper de bal binnen 3-0. Onze tegenstander moest nu gaan komen en dat deden ze ook wel maar echt grote kansen leverde dat niet op. Rowdy werd nog gewisseld en Giyani kwam er in op het middenveld. Clinge ging nog meer naar voren en gaf ruimtes weg maar we konden de kansjes die we nog kregen niet benutten. Siebe kwam er nog in voor Luke en Mike voor Jarno. Clinge ging nu lange ballen spelen maar die waren voor onze verdediging , waar met name Geert veel ballen wegkopte en Marvin die enkele goede hoge ballen pakte en zo bleven we achterin weinig weggeven. De wedstrijd liep zo naar het einde en we pakten dus een verdiende overwinning .
Als ploeg speelden we een prima wedstrijd, er werd goed druk gezet als de tegenstander de bal had en als we zelf de bal hadden werd er goed rondgespeeld en een aanval opgezet waaruit ook de doelpunten vielen.

Al met al een prima teamprestatie. Top gedaan jongens.

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger