WebsiteBannerSindsV2

Luctor Heinkenszand JO19 - Wolfaartsdijk JO19

De 2e competitiewedstrijd was een uitwedstrijd tegen luctor. Deze tegenstander zou ook weer een pittige tegenstander zijn, volgens sommigen een van de betere in deze competitie.
Zonder de geblesseerden: Marvin, Berke, Giyani en de zieke Thomas gingen we naar Heinkenszand om te proberen de punten mee naar huis te nemen.
In het begin van de wedstrijd kwamen we gelijk onder druk en konden we de tegenstander maar moeilijk bespelen. Dat resulteerde dan ook al snel in een doelpunt gemaakt door hun snelle rechtsbuiten die een steekbal prima achter Rowdy, die Marvin verving in het doel schoot.
Niet veel later een ongeveer gelijke situatie waarbij dezelfde speler wederom een doelpunt maakt. 2 – 0 achter na ongeveer een kwartier spelen.
Het was zaak ons snel te herpakken en dat gebeurde gelukkig. We pepten elkaar op en probeerden wat meer naar voren te voetballen. Snel na de 2 – 0 was het Luca Schrier die op de achterlijn zijn tegenstander uitkapte en de bal met een boog over de keeper in de verre hoek schoot. De aansluitingstreffer was daar. Dit gaf een positieve boost aan het team en dat resulteerde niet veel later in de 2 – 2 van Ruben die een corner prima binnenkopte. Luctor was het een beetje kwijt en wij bleven lekker door voetballen en probeerden nog voor de rust voor te komen . Dit lukte doordat Stijn attent reageerde op een bal tussen de keeper en de verdediging en prima afronde.Luca Schrier moest nog geblesseerd het veld verlaten na een pittige overtreding. Mike kwam voor hem in het veld. Er vielen geen doelpunten meer ,  2 -3 voor bij de rust.

In de rust zette coach Arjen de boel op scherp om toch vooral fel te beginnen na de rust om de voorsprong te behouden en beter nog uit te bouwen. Luke kwam in het veld voor Jarno, en zo gingen we de 2e helft in.
De voorsprong en de rust had ons goed gedaan want we hadden het beter onder controle , de verdediging stond goed en gaf weinig weg.
We probeerden te voetballen en door goed samenspel tot een doelpunt te komen. Ongeveer een kwartier na rust werden we hiervoor beloond.
Het was Stijn die een solo begon en op snelheid bij de zestienmeter kwam om vervolgens met een prima schot in de bovenhoek af te ronden. Schitterende goal, 2 -4.
Nu was het zaak geconcentreerd te blijven en de voorsprong te verdedigen. Luctor ging nu meer risico nemen en kwam ook meer naar voren, wat voor gevaar voor ons doel zorgde  maar niet echt uitgespeelde kansen. Toch moesten we verder terug en kwamen we er minder uit. Niet veel later kreeg Luctor een strafschop, een lichte overtreding waarbij de aanvaller van Luctor nogal makkelijk naar de grond ging, werd door de scheidsrechter als strafschop beoordeeld. De strafschop werd door Luctor prima ingeschoten. Door de aansluitingstreffer kreeg Luctor weer hoop op meer en zette nog eens extra aan. Het werd steeds lastiger maar we gaven niet op en kwamen er af en toe nog gevaarlijk uit, waarbij de spelers van Luctor niet op een overtreding meer of minder keken. Bij een uitval werd een speler van ons vlak buiten de zestien neergehaald wat ons een vrije trap opleverde. Stijn ging achter de bal staan en schoot prima in, buiten bereik van de keeper belandde de bal op de paal. Helaas nog niet de definitieve beslissing. Jarno kwam nog in het veld voor de leeg gespeelde Stijn en zo gingen we proberen de voorsprong vast te houden.

Na een minuut of 4 blessuretijd floot de scheidsrechter af en konden we de 1e overwinning noteren. Het was een zware wedstrijd maar doordat we met zijn allen er in bleven geloven en knokken hebben we de overwinning binnen weten te halen.

Prima resultaat Mannen. Goed gedaan . Op naar volgende week.

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger