WebsiteBannerSindsV2

Programma 13 mei 4

Een (Wolfaarts)DIJK van een sponsor: WERO Service en Dienstverlening

WERO Service en Dienstverlening

Wie zijn jullie en wat doen jullie?
Ik ben Wendy Mutsaers en samen met mijn man Ronald run ik sinds januari 2021 WERO Service en Dienstverlening. Wij bieden een aantal diensten aan. Bijvoorbeeld schoonmaak en verkeersregelaars, maar de meesten zullen ons kennen van ons buurtpunt van onder andere DHL, UPS en HOMERR. Op het dorp was er behoefte aan een pakketpunt. Met het stoppen van het toenmalige punt zijn wij hier mee gestart. We zijn blij dat we voor de mensen in Wolphaartsdijk, Oud Sabbinge en omliggende dorpen goed te vinden zijn. Daarnaast hebben we de schoonmaak. Een groeiend onderdeel binnen ons bedrijf waarbij we zowel binnen als buiten het dorp trouwe klanten hebben in de vorm van campings en particulieren.En of dat allemaal nog niet genoeg was, is ons grootste deel van het bedrijf: de verkeersregelaars. Wij worden ingehuurd voor evenementen, calamiteiten, wegwerkzaamheden en alles wat je kan bedenken waar een verkeersregelaar voor nodig is. Dit doen we natuurlijk niet alleen, hiervoor hebben we een vaste poule landelijk gecertificeerde medewerkers die we goed aan het werk kunnen houden!

Zijn jullie zelf sporters en wat is jullie binding met (amateur)sport?
Onze twee jongens voetballen heel fanatiek bij V.V. Wolfaartsdijk in de JO13 en de JO16. Onze dochter heeft ook gevoetbald, maar heeft helaas om medische redenen moeten stoppen. Daarnaast ben ik actief betrokken bij de vereniging als leider van de JO13 en ben ik ook wedstrijdsecretaris bij V.V. Wolfaartsdijk.

Hoelang zijn jullie al sponsor en waarom zijn jullie sponsor van VV Wolfaartsdijk geworden?
Wij zijn drie jaar geleden begonnen met sponsoring. We hebben toen de trainingspakken en de tassen van de JO10 gesponsord, en medio februari zal de JO13 door ons in een nieuw tenue gestoken worden. Daarnaast heeft iedereen die een beetje de tijd in de gaten houdt in de kantine wel gezien dat we ook de mooie klok gesponsord hebben. De reden dat we zijn gaan sponsoren is dat we het belangrijk vinden dat we als bedrijf in Wolphaartsdijk de verenigingen een warm hart toe dragen. V.V. Wolfaartsdijk is een bruisende vereniging voor jong en oud, dus die wil je toch gewoon sponsoren? Daar hoeft niemand lang over na te denken toch?

wendy pakketten         inzet vkr sinterklaas wdijk  sponsor trainingspak nieuw

Nieuws van het bestuur januari 2024

Januari 2024

Beste (jeugd)leden/ouders/betrokkenen van VV Wolfaartsdijk,

Via deze weg willen we jullie opnieuw informeren over enkele punten besproken in de bestuursvergadering. Het bestuur vergadert één keer per maand. Deze maand willen we jullie graag informeren over het volgende:

1. Evenementen agenda
Er staan weer een aantal mooie evenementen op het programma de komende maanden! Noteer ze alvast in de agenda:
- vrijdag 1 maart: bingo avond
- vrijdag 12 april: pubquiz
- vrijdag 21 juni: bedrijventoernooi
- zaterdag 29 juni: eindseizoensfeest

Meer info volgt later! Houd vooral onze socials en de website in de gaten.

2. Senioren scheidsrechter
We zijn opzoek naar scheidsrechters die af en toe onze senioren elftallen wil fluiten. We hebben een aantal toppers rondlopen waar we ontzettend blij mee zijn, maar het zou heel fijn als we hier een aantal namen aan toe kunnen voegen. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht bij Harry Wisselink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 06-51003966. Alvast bedankt!

P.s. geen papieren, maar lijkt dit je wel leuk? Ook dan horen we je graag om samen te kijken naar de mogelijkheden!

3. Vacature algemeen bestuurslid vrijwilligersbeleid
Zonder vrijwilligers kan de bal niet rollen. Zowel op als rond het veld, als achter de schermen spelen vrijwilligers een cruciale rol in onze vereniging! We zijn daarom opzoek naar een bestuurslid vrijwilligersbeleid die dit in de juiste banen weet te leiden en waarbij de focus ligt op coördinatie en organisatie van vrijwilligerstaken. Enthousiast geworden of wil je meer weten? Via onze vacature pagina lees je wat deze functie precies inhoud. We zien jouw reactie graag tegemoet!

4. Organigram
De samenstelling van het bestuur heeft recent wat verandering doorgemaakt. Klik hier om naar de pagina te gaan waar je het organigram van het bestuur kunt bekijken. Zo weet je wie welke functie met bijbehorende taken uitvoert en hoe je hem/haar kunt bereiken. Vragen of opmerkingen? Je weet ons nu te vinden :)

1 maart bingo avond

Bing

Van het veld naar de bestuurskamer: clubiconen Jan Blok en Piet van der Vlies zijn (letterlijk) goud waard - PZC

Jan Blok; Lid van Verdienste, Erevoorzitter, voetbaldier én clubicoon. Om trots op te zijn!

Lees het volledige artikel in de PZC: PZC-link

foto album afscheidsreceptie Jan Blok

Op de afscheidsreceptie van onze geliefde voorzitter, heeft onze huisfotograaf een aantal kiekjes gemaakt. Bent u ook zo benieuwd? via onderstaande link kunt u de foto's bekijken.

Boons Markt Wolphaartsdijk
Corstanje Assurantiën