WebsiteBannerSindsV2

Programma eindeseizoensfeest 22 juni 2024

Programma eindeseizoensfeest

Op zaterdag 22 juni is het voor al onze elf- en zeventallen eindeseizoensfeest! Het programma voor deze middag is als volgt:

WhatsApp Image 2024 06 05 at 14.24.20

 

We hopen jullie allemaal te zien voor een gezellige gezamenlijke afsluiter! Vergeet je niet op te geven voor de BBQ via Evi Dekker: 0633424971 . Kosten kind 7,50 , volwassenen 12,50 euro. 

Programma bedrijventoernooi 21 juni 2024

Programma bedrijventoernooi 

Op vrijdag 21 juni organiseren we op ons gezellige sportpark weer het bedrijventoernooi! 

 

De teams vinden het regelement en de indeling voor de wedstrijden in het programma: programma 2024

 

Om 21.00 uur speelt het Nederlandselftal een EK-wedstrijd tegen Frankrijk! We nodigen iedereen van harte uit om, naast te komen supporteren met ons mee de oranjes naar de overwinning te juichen! 

 

Tot vrijdag! 

Extra ALV 24 juni 2024

Beste leden,

 

U bent van harte welkom op de extra ledenvergadering op maandag 24 juni. De extra ledenvergadering start om 19:30u in onze kantine. Het onderwerp van de extra ledenvergadering zijn de voorgenomen nieuwbouwplannen van onze kleedaccommodatie.

 

Tijdens deze extra ledenvergadering gaan we u bijpraten over de voorgenomen nieuwbouwplannen. We gaan in op de huidige status en het voorgenomen tijdspad van de nieuwbouwplannen. Wij zullen u vragen in te stemmen met de toekenning van een budget voor het laten uitwerken van een definitief bouwontwerp door de architect. Met het definitief bouwontwerp kan er gericht door (onder)aannemers geoffreerd worden. Vervolgens geeft ons dat de mogelijkheid de begroting en financieringsbehoefte nauwkeurig uit te werken, alvorens het in een toekomstige bijeenkomst aan u voor te leggen.

 

Deze extra ledenvergadering gaat niet over het definitief aangaan van financieringen en/of het definitief aangaan van financiële verplichtingen voor de bouw. Immers, het definitieve bouwontwerp moet nog worden gemaakt. Wel zullen we u een concept financieringsvoorstel voorleggen om te peilen hoe de bereidheid onder de leden is voor het aangaan van verschillende financieringsvormen.

 

Onlangs zijn onze nieuwbouwplannen in de beeldvormende raad van de gemeente Goes besproken. De reacties van de verschillende raadsfracties waren positief en zelfs lovend te noemen. U kunt deze beeldvormende raad terugkijken via de volgende link. Bij agendapunt 4, vanaf minuut 1:26 komen wij aan bod.

 

Kijk hier de beelvormende raad terug: https://goes.raadsinformatie.nl/vergadering/1145130/Beeldvormende%20raad%2030-05-2024 

 

De agenda voor deze vergadering: v.v._Wolfaartsdijk_-_agenda_24_juni_extra_ledenvergadering.pdf

 

Wij zien u graag op maandag 24 juni!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Wolfaartsdijk

Nieuws van het bestuur mei 2024 - met update nieuwbouw

Nieuws van het bestuur mei 2024

Beste (jeugd)leden/ouders/betrokkenen van VV Wolfaartsdijk, 

 

Via deze weg willen we jullie opnieuw informeren over enkele punten besproken in de bestuursvergadering. Het bestuur vergadert één keer per maand. Deze maand willen we jullie graag informeren over het volgende:Extra ALV 24 juni

Op 24 juni 2024 organiseren we een extra algemene ledenvergadering (ALV). Deze ALV staat volledig in het teken van de eerste stappen rondom onze nieuwbouwplannen. Tijdens deze ALV informeert het bestuur de leden over de reeds ondernomen stappen en voortgang, wordt aan de leden goedkeuring gevraagd voor een budget definitief ontwerp en wil het bestuur op basis van de huidige plannen een intentie-peiling houden. Voor 10 juni ontvangt ieder lid per mail de officiële uitnodiging. Wij hopen op je aanwezigheid en inbreng in deze belangrijke ALV. Denk en beslis mee over de toekomst van onze mooie vereniging. 

 

Jeugdindeling seizoen 2024 - 2025

Afgelopen maand is het jeugdbestuur druk in de weer geweest met de indeling van de jeugd. Voor volgend seizoen worden de volgende jeugdteams ingeschreven:

  • Een gecombineerde jo14 en jo16 samen met partner VV Colijnsplaatseboys;

  • Vier jeugdteams vanuit VV Wolfaartsdijk. 

 

Volop gesprekken eerste selectie

De TC Heren is volop in gesprek met huidige en eventuele nieuwe selectieleden voor de start van het nieuwe seizoen. Na de overschrijving deadline stellen wij graag de complete selectie aan u voor! 

 

Schenken alcohol in onze kantine 

Wij hebben onlangs bezoek in de kantine gehad en zijn erop gewezen dat de gemeente Goes intensiever controles gaat uitvoeren aangaande verantwoord alcohol schenken.We willen iedereen er opnieuw graag aan herinneren dat er geen alcohol wordt geschonken in onze kantine aan personen onder de 18 jaar. Daarnaast kan ook aan personen boven de 18 ID worden gevraagd. Dit is onderdeel van ons beleid om ervoor te zorgen dat we de wet- en regelgeving strikt naleven.We rekenen op jullie begrip en medewerking om ervoor te zorgen dat we deze richtlijnen correct en consistent toepassen. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en verantwoorde omgeving voor iedereen.

Graag willen we onze leden, en zeker onze kantinevrijwilligers wijzen op de E-learning Verantwoord Alcohol Schenken. Een goede, gratis en korte cursus waar iedereen van 16 jaar en ouder een certificaat Verantwoord Alcohol Schenken kan halen. Erg leuk en leerzaam! 
Kijk voor meer informatie en de cursus op: https://verantwoordalcoholverkopen.nl/sport/#/

Nieuwe sjaals
We hebben weer een nieuwe voorraad VV Wolfaartsdijk sjaals! Wil jij er ook een bemachtigen? Doe dan navraag achter de bar in de kantine. 

Bedrijventoernooi en eindeseizoensfeest
In het weekend van 21 en 22 juni vinden het bedrijventoernooi en het eindseizoensfeest plaats! Voor het bedrijventoernooi zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via Tom Kloet of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

WhatsApp Image 2024 06 05 at 14.24.21 WhatsApp Image 2024 06 05 at 14.24.20

 

Heb je vragen over besproken punten of wil je als lid van onze vereniging zelf iets inbrengen in deze vergadering? Dat kan! Stuur hiervoor je inbreng Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een van de bestuursleden aan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Wolfaartsdijk

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht! 

Iedere vereniging draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers wordt er niet getraind, worden er geen wedstrijden gespeeld en gaat de kantine niet open. Om onze vereniging draaiende te houden, vinden er ook talloze zaken op de achtergrond plaats. Te denken valt onder meer aan wedstrijdsecretariaat, veld- en kleedkamerplanningen, webmasterschap en ga zo door.

We hebben momenteel diverse vacatures open! Je vind de vacatures op de homepage van onze website of via de volgende link: https://www.vvwolfaartsdijk.nl/vereniging/nieuws/vrijwilligersvacatures-vv-wolfaartsdijk

 

We hopen op je bijdrage! 

Zomerlidmaatschap TV WPD

Als voetballer tennissen in de zomer? Dat kan! 

 

Ook dit jaar bied onze tennisvereniging weer zomerlidmaatschappen aan. Een zomerlidmaatschap wordt speciaal aangeboden voor de leden van VV Wolfaartsdijk. Voor €35,- ontvang je een volledig lidmaatschap voor 3 maanden en een koker tennisballen. 

Kijk voor meer informatie op www.tvwpd.nl

 

24,5,0,50,0
25,600,60,1,2000,5000,50,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Lukasse dakbedekking
Boons Markt Wolphaartsdijk
LI Sports
Corstanje Assurantiën
De Zeeuwse Verzekeringen
DJL Handel en Onderhoud
ISM Makelaars
Kreekes Vis
Supermarkt de Koster Wolphaartsdijk
24,5,0,50,0
25,600,60,1,3000,5000,40,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Bouwbedrijf De Delta
Supermarkt VeerseKreek
Kraakman
IKO BV
Zeeland Steel Center
Autoservice Jos Krijger