Voor Kees Verheule (Wolfaartsdijk) is niets te veel

Op de site van de Zeeuwse Voetbal Awards (http://www.zeeuwsevoetbalawards.nl/) een initiatief van de Stichting Zeeuws Elftal en het Nationaal Voetbalmuseum,  worden clubs, teams, spelers en vrijwilligers in de schijnwerpers gezet.kees verheule
Er bestaan acht categorieën:

• Topscorer van het jaar
• Voetballer van het jaar
• Talent van het jaar
Vrijwilliger van het jaar
• Scheidsrechter van het jaar
• Trainer van het jaar
• Doelpunt van het jaar
• Clubsite van het jaar

In de derde aflevering van 'Vrijwilliger van het jaar' aandacht voor
Kees Verheule (Wolphaartsdijk).

Voor Kees Verheule (Wolfaartsdijk) is niets te veel

Naam: Kees Verheule.

Geboortedatum: 12 juli 1937.

Woonplaats: Wolphaartsdijk.

Lid van: De kantinecommissie en de onderhoudsploeg van de voetbalvereniging Wolfaartsdijk.

Werkzaamheden: Kees is verantwoordelijk voor het bevoorraden van de kantine en het meedraaien van kantinediensten.

Motivatie: Kees Verheule is een buitengewoon sociaal bewogen mens, voor wie niets te veel is. Hij is van 1961 tot 1991 bestuurslid geweest. In die jaren is hij ook heel lang elftalleider en grensrechter geweest. Ook was hij vele jaren een van de organisatoren van de jaarlijkse bazar. Op dit moment is Kees vrijwilliger voor kantinezaken, zoals: inkoop en kantinedienst draaien. Tevens is hij iedere dinsdagmiddag met een groep ouderen op het terrein om klein onderhoud te verrichten. Kees is actief lid van de GALMgroep (bewegen voor ouderen) en hij heeft tal van keren de vierdaagse en de Kustmarathon gelopen. Ook heeft hij vele jaren ouderen voorzien van 'Tafeltje dek je'. Kees is erelid van de voetbalvereniging. Hij is bescheiden, treedt nooit op de voorgrond en daarom zou het geweldig zijn als hij gekozen zou worden tot vrijwilliger van het jaar.

(ingestuurd door Sjako Schipper namens het bestuur van de V.V. Wolfaartsdijk)

Ook via PZC.nl/sport